Tulossa pian
Viaplayn valikoima täydentyy jatkuvasti uusilla elokuvilla ja sarjoilla. Täältä näet suosikkimme tulevasta sisällöstä.

Tulevia leffoja ja sarjoja

Uusi leffa
Katso traileri
Osallistuessaan tuntemattoman isoisänsä hautajaisiin Italiassa, Kristin, vähän hissukka esikaupunkiäiti, perii yllättäen ukkinsa mafiaimperiumin ja huomaa olevansa keskellä gangsterisotaa.
Uusi leffa
Katso traileri
Gru kasvaa lähiössä 1970-luvun puolivälissä. Gru fanittaa Kätyreiksi kutsuttua superpahisten ryhmää. Hän laatii suunnitelman, joka varmistaa hänelle jäsenyyden ryhmässä olemalla tarpeeksi paha.
Ohjaaja
Uusi sarja 2.3.
Sudenmetsästyskauden aikana metsästäjät, aktivistit ja poliisit parveilevat Norjan ja Ruotsin metsissä. Näkemys sudesta vaihtelee verenhimoisesta pedosta uhanalaiseen petoon, jota on suojeltava.
Pääosissa
Uusi sarja 3.3.
The Halcyon sijoittuu vilkkaaseen ja loistokkaaseen viiden tähden hotelliin v. 1940. Sarja kuvaa Lontoota sodan prisman läpi ja sodan vaikutuksen perheisiin, politiikkaan ja työhön.
Uusi leffa 7.3.
Katso traileri
11-vuotias Margaret muuttaa uuteen kaupunkiin ja alkaa pohtia elämää, ystävyyttä ja nuoruutta. Ajaton tarina identiteetistä, omasta paikasta maailmassa ja siitä, mikä antaa elämälle merkityksen.
Uusi leffa 8.3.
Katso traileri
Kaapattu 767 on putoamassa maahan, kun sen polttoaine loppuu. Nyt viattomien matkustajien kohtalo jää terroristisoluun soluttautuneen Interpol-agentin Alexin käsiin. Hänellä on 97 minuuttia aikaa.
Uusi sarja 10.3.
Kun tv-tuottaja Paul Smith laittaa kaiken peliin tuottaakseen Haluatko miljonääriksi? -ohjelman, yhden perheen rakastetusta pubivisa-harrastuksesta tulee pakkomielle.