Apple TV

Sovelluksen kautta pääset katsomaan suosittuja TV-ohjelmia ja elokuvia sekä nopeatempoisia urheilutapahtumia. Näin näet mahdollisimman paljon viihdettä!

Viaplayn sovellus on saatavilla Apple TV:n sukupolven 2, 3 ja 4 malleissa. Voit helposti yhdistää Apple TV:n televisioosi HDMI-liitännän avulla.

Sinun täytyy olla Viaplayn asiakas, jotta pääset käsiksi tarjontaan. Oikeussyistä johtuen sisältö tietokoneen ja Apple TV:n välillä eroaa toisistaan. Teemme tämän eteen koko ajan töitä, jotta kokemus on yhtä virheetön kuin tietokoneella. Pidäthän mielessä, että tarvitset nopean yhteyden ja että tiedonsiirtomaksut operaattorilta riippuvat asiakkaan sekä operaattorin välisestä sopimuksesta. Viaplay Store ei ole saatavilla Apple TV:ssä.

Sisällön katseleminen Apple TV:n kautta

  1. Avaa Viaplay-palvelu.
  2. Tarvittaessa voit hankkia Viaplay-paketin helposti osoitteessa http://viaplay.fi Voit hankkia Viaplay-palvelun myös Apple TV:n kautta.
  3. Valitse Apple TV:n Asetukset ja Kirjaudu Viaplayhin.
  4. Valitse haluamasi sisältö ja valitse toisto.
  5. Valmista!

Apple TV:n kautta hankitun Viaplay-paketin hallinnointi tapahtuu iTunesin kautta. Helpoin tapa käynnistää iTunes on valita Minun tilini.