Tulossa pian
Viaplayn valikoima täydentyy jatkuvasti uusilla elokuvilla ja sarjoilla. Täältä näet suosikkimme tulevasta sisällöstä.

Tulevia leffoja ja sarjoja

Uusi sarja 19.4.
5.11 Kausi
Jean jäi yksin, kun hänen lapsensa muuttivat tuhansien kilometrien päähän. Hän päättää muuttaa lähemmäs lapsiaan ja hänen lapsensa huomaavat tarvitsevansa äitiään enemmän kuin uskoivat.
Uusi kausi 24.4.
Katso traileri
6.32 Kautta
Asianajotoimisto Heder puolustaa väkivalta- ja seksuaalirikoksissa uhriksi joutuneita naisia. Mutta Hederin naisilla on myös synkkiä salaisuuksia, jotka muodostuvat uhaksi sekä heille että firmalle.
Uusi leffa 29.4.
2021
Puolet maapallon ihmisistä on kuollut pandemiaan. Fyysistä kontaktia seuraa aina kuolema. Rakkaus syttyy kahden ihmisen välille heidän ollessa hotellikaranteenissa. Valitsevatko he rakkauden vai elämän?
Uusi leffa 30.4.
6.22020
Nissen vaimo on juuri kuollut, mutta koska Nisse on jo surutyönsä tehnyt, hän päättää, että hautajaiset järjestetään ilman vieraita.
Uusi sarja 1.5.
1 Kausi
Pørni on kahden tytön yksinhuoltaja, joka asettaa aina rakkaansa etusijalle. Samaan aikaan hänen on huolehdittava isästään, joka on joutunut kriisin keskelle – mutta jääkö hänelle itselleen enää aikaa?
Uusi sarja 3.5.
6.41 Kausi
Jackie Quiñones on bilettävä kansallisen merikalastuspalvelun agentti, jonka rento elämä joutuu sekasorron valtaan, kun hän löytää ruumiin rannalta. Hightown seuraa naisen hapuilevaa matkaa raittiuteen.
Uusi sarja 8.5.
Katso traileri
1 Kausi
Opiskelija-aktivisti Onerva kaapataan ja lähetetään vasten tahtoaan hoitoon syrjäisen saaren mielisairaalaan. Kauhukseen hän huomaa, että saarella pidettävien naisten hoidossa on jotain pahasti vialla.
Uusi kausi 9.5.
7.45 Kautta
Yksi vuoden lupaavimmista sarjoista, joka yltää Blacklistin tasolle. Rikosdraama, jonka keskiössä ovat salaliittoteoriat ja Times Squarelta löytyvä, yltäpäältä tatuoitu muistinsa menettänyt nainen.
Uusi leffa 12.5.
6.52020
Lappi-westernissä nuori kaivosmies Rupi pyrkii raapimaan tarpeeksi rahaa kasaan, jotta voisi jättää karun kaivoskylän taakseen. Rupin poromies-isä ei suostu myymään maitaan laajentavalle kaivosyhtiölle.
Uusi sarja 15.5.
1 Kausi
23-vuotiaan pelaajan vanhemmat vaativat häntä joko aloittamaan opiskelut ja lopettamaan pelaamisen tai muuttamaan pois kotoa. Joten Sebastian perustaa yhdessä kavereidensa kanssa joukkueen.