Tulossa pian
Viaplayn valikoima täydentyy jatkuvasti uusilla elokuvilla ja sarjoilla. Täältä näet suosikkimme tulevasta sisällöstä.

Tulevia leffoja ja sarjoja

Uusi leffa
Katso traileri
Työväenluokkainen tietokonepelaaja, epäonnistunut entinen rallikuski ja idealistinen moottoriurheilupomo ovat valmiita riskeeraamaan kaiken maailman elitistisimmässä urheilulajissa.
Uusi leffa 19.4.
Zawe Ashton esittää Juliaa, joka joutuu Lontoon himotuimman poikamiehen Mr. Malcolmin hylkäämäksi, kun ei täytä kaikkia vaatimuksia tämän tarkastuslistalla morsiamia varten.
Uusi sarja 20.4.
Katso traileri
Eva matkustaa Kööpenhaminaan saadakseen luovuttajan spermaa. Hän alkaa epäillä valintaansa ja ottaa selvää luovuttajasta. Ongelmat alkavat, kun Mads vuorostaan etsii hänet tietämättä Evan raskaudesta.
Uusi sarja 24.4.
Billy oli ennen vaikutusvaltainen asianajaja, mutta nyt hän viettää enemmän aikaa baarissa kuin oikeussalissa. Kun hän suostuu hoitamaan kuolemantapausta, se voi olla hänen viimeinen mahdollisuutensa.
Uusi leffa 25.4.
Katso traileri
Omituinen kaksoismurha hiljaisessa aavikkokaupungissa saa poliisipäällikön järkyttymään. Kahdella naisella ei näennäisesti ole mitään yhteyttä toisiinsa – paitsi että kummankin nimi on Maggie Moore.
Uusi leffa 26.4.
Katso traileri
Jess kutsuu töissä tapaamansa miehen Benin rantabileisiin. Sieltä he päätyvät Benin huvipurrelle drinkeille ja pian Jess huomaa olevansa avomerellä ventovieraan kanssa.
Ohjaaja
Uusi sarja 28.4.
Ennenaikaisen kuoleman jälkeen miehen tietoisuus ladataan virtuaalimaailmaan. Kun hän alkaa sopeutua ympäristöönsä, herää epäilyksiä miehen kuolinsyystä.
Uusi sarja 30.4.
Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May lähtevät jännittävään maailmanlaajuiseen seikkailuun, jonka aikana he kokeilevat uusia ja jännittäviä autoja valmistajilta eri puolilta maailmaa.
Uusi sarja 1.5.
Katso traileri
Ace of Base nousi MTV:n suosioon ennätysvauhtia ja heidän sinkuistaan tuli listaykkösiä. Mutta räjähdysmäisen nousun aikaan Ulf Ekbergin menneisyys Göteborgin äärioikeistossa oli vielä salaisuus.
Uusi leffa 2.5.
Katso traileri
Entinen palkkamurhaaja Robert McCall kohtaa menneisyytensä taistellessaan italialaista mafiaa vastaan.
Uusi leffa 3.5.
Katso traileri
Arvostetun elokuvatekijän, Nicole Holofcenerin, terävästi havainnoiva komedia kirjailijasta, jonka avioliitto musertuu, kun hän kuulee sattumalta miehensä arvioivan rehellisesti hänen kirjaansa.
Uusi kausi 7.5.
Kun Nikki Batistan poika katoaa, hän liittyy kadonneiden henkilöiden yksikköön, johon hän myöhemmin värvää entisen aviomiehensä, löytääkseen pojan ja auttaakseen muita samassa tilanteessa olevia.