Tulossa pian
Viaplayn valikoima täydentyy jatkuvasti uusilla elokuvilla ja sarjoilla. Täältä näet suosikkimme tulevasta sisällöstä.

Tulevia leffoja ja sarjoja

Uusi kausi
5.12 Kautta
Entinen CIA-agentti Robyn McCall käyttää monia taitojaan puolustaessaan viattomia ihmisiä, jotka ovat epätoivoisesti avun tarpeessa.
Uusi sarja 18.5.
1 Kausi
Mark Williams-Thomas tutkii Christian B:tä sen jälkeen, kun hänestä tuli Madeleine McCannin tapauksen pääepäilty. Matkallaan Mark löytää uutta ja ainutlaatuista tietoa.
Uusi sarja 18.5.
1 Kausi
Brittney lähti kotoa toukokuun 31. vuonna 2012. Häntä ei ole nähty sen jälkeen. Poliisin tutkimukset eivät ratkaisseet tapausta – ja perheen järkyttävät salaisuudet saavat katoamisen melkein unohtumaan.
Uusi leffa 19.5.
5.22021
Dom Toretto elää rauhallista elämää Lettyn ja tämän pojan, pikku Brianin, kanssa tiedostaen vaaran aina vaanivan horisontissa. Tällä kertaa tämä uhka pakottaa Domin kohtaamaan menneisyytensä synnit.
Uusi leffa 19.5.
5.12022
Kahden ystävyksen kiipeilyreissu menee karmivalla tavalla pieleen kun Kelly joutuu todistamaan ystävänsä kuolemaa ja pakenemaan henkensä edestä välttääkseen itse saman kohtalon.
Uusi sarja 22.5.
1 Kausi
Tutustu tutkijoiden ja asiantuntijoiden uusiin todisteisiin ja näkemyksiin maaliskuussa 2014 kadonneen ja löytymättömäksi jääneen lennon MH370 ympärillä.
Ohjaaja
Uusi sarja 23.5.
6.01 Kausi
Clemin lapsuus ei ollut paras mahdollinen, mutta nyt hän on luonut itselleen hyvän elämän. Idylli kuitenkin muuttuu radikaalisti, kun hänen kapinallinen sisarpuolensa muuttaa yllättäen heidän luokseen.
Uusi kausi 24.5.
6.32 Kautta
Sarjakuvapiirtäjä, joka on tavoittamaisillaan valtavirran menestyksen, havahtuu todellisuuteen odottamattoman poliisikohtaamisen jälkeen.
Uusi leffa 25.5.
6.92020
Croodit tarvitsevat uuden asuinpaikan, ja lähtevät etsimään turvallisempaa paikkaa jota kutsua kodikseen. He löytävät paratiisin, mutta toinen perhe on jo asuttanut paikan: Parempaiset.
Uusi leffa 26.5.
6.42020
Peruna on komediaelokuva startup-yrittäjästä, joka yrittää tuoda perunaa Suomeen 1600-luvulla. Samaan aikaan uusi yhteiskuntaluokka porvaristo on syntymässä ja haastamassa ajan jähmettynyttä henkeä.
Uusi leffa 27.5.
2020
Neljä Vietnamin sodan vankileiriltä selvinnyttä veteraania päättää suorittaa viimeisen pakonsa – vanhainkodista. Pakosuunnitelman työstäminen seniilissä porukassa tuo kuitenkin omat haasteensa.
Uusi kausi 28.5.
Katso traileri
4.14 Kautta
Draama eskaloituu Hammarvikissa, kun Tomas murhataan. Salaisuuksien määrä nousee uusien naapurien ilmestyessä. Kuinka monta suhdetta kestää tulevan myrskyn yli?
Uusi sarja 31.5.
6.51 Kausi
Sarja sijoittuu 1920-luvulle Pariisiin, missä Louise Kertac näkee valtion agenttien murhaavan hänen isänsä ystävän. Louise naamioituu mieheksi ja menee töihin poliisille, jotta hän voi selvittää murhan.
Uusi sarja 31.5.
1 Kausi
Wildfire seuraa 18-vuotiasta Kris Furilloa, joka nuorisovankilasta vapauduttuaan saa mahdollisuuden uuteen elämään hevosten kouluttajana Ritterin perhetilalla.
Uusi leffa 2.6.
5.42021
Puhdistus saavuttaa kiehumispisteensä, kun väkivalta läikkyy yli päättymättömäksi teurastukseksi. Latinalaisamerikkalainen pariskunta pakenee Meksikoon valkoisen maanviljelijäperheen avulla.
Uusi sarja 11.6.
Katso traileri
1 Kausi
Eeppinen seikkailusarja, joka perustuu kuuluisan lainsuojattoman Billy the Kidin tositarinaan. Hänen vaatimattomista irlantilaisista juuristaan New Yorkissa aina hänen päiviinsä villissä lännessä.
Uusi kausi 30.6.
7.34 Kautta
Menestynyt asianajaja palaa kotikaupunkiinsa voittaakseen oikeusjutun, mutta hän törmääkin teinityttöihin iskevään mystiseen sairauteen.