Tulossa pian
Viaplayn valikoima täydentyy jatkuvasti uusilla elokuvilla ja sarjoilla. Täältä näet suosikkimme tulevasta sisällöstä.

Tulevia leffoja ja sarjoja

Uusi sarja
8.51 Kausi
Sarjassa seurataan noloihin tilanteisiin sotkeentuvan Mr. Beanin pakoyrityksiä, joista seuraa usein vain lisää ongelmia.
Uusi sarja
1 Kausi
Tähtiasianajaja Henrik Olsson Lilja ammutaan kotitalonsa rappukäytävässä palkkamurhaajan toimesta. Tutkinta näyttää, että murhan on tilannut yksi hänen lähipiiristään.
Uusi sarja 27.10.
6.41 Kausi
Luutnantti Horatio Caine pysyy aurinkolasiensa takana viileänä tilanteessa kuin tilanteessa. Yhdessä Calleigh Duquesnen rikoslaboratorion kanssa he ratkovat järkyttäviä rikoksia.
Uusi kausi 31.10.
6.62 Kautta
Maria Pitkäsen elämä mullistuu, kun hänen hankala anoppinsa Anna kuolla kupsahtaa. Anopista ei kuitenkaan päästä kerralla eroon, sillä Anna palaa takaisin perheeseen kulkukoira Haukun ruumiissa.
Uusi leffa 1.11.
2021
Professori Philip Jones huomaa olevansa kansainvälisen mediamyrskyn keskipisteessä, kun hänen sähköpostitilinsä hakkeroidaan ja sähköposteja käytetään ilmastonmuutoksen kieltäjien argumenttien tukena.
Uusi sarja 2.11.
7.51 Kausi
Kaksi keskenään erilaista poliisia, Crockett ja Tubbs, muodostavat parivaljakon, joka yrittää pidättää huumeiden salakuljettajia Miamissa.
Uusi sarja 3.11.
7.21 Kausi
Kunnianhimoinen toimittaja ja pahamaineinen uutisankkuri yhdistävät voimansa selvitäkseen uutistoimituksen kovaoktaanisessa ilmapiirissä vuonna 1986.
Uusi sarja 6.11.
Katso traileri
8.21 Kausi
Pojan murhan jälkeen hänen perheensä lähtee mahdottomaan sotaan kansainvälistä kartellia vastaan. Vaikka sitä on mahdoton voittaa, heillä on yksi ase, joka kartellilta puuttuu: verisuvun rikkomaton side.
Uusi sarja 14.11.
5.71 Kausi
Kotimaisilla suosikkinäyttelijöillä kuorrutettu draamasarja, jossa seurataan Kilapan perheen elämää, niin myötä kuin vastamäessä.