Tulossa pian
Viaplayn valikoima täydentyy jatkuvasti uusilla elokuvilla ja sarjoilla. Täältä näet suosikkimme tulevasta sisällöstä.

Tulevia leffoja ja sarjoja

Uusi sarja 17.1.
7.21 Kausi
Kaksi meksikolaisamerikkalaista siskoa itäisestä Los Angelesistä joutuu palaamaan vanhoille kulmilleen, missä he kohtaavat menneisyytensä ja yllättävän totuuden äidistään.
Uusi kausi 19.1.
Katso traileri
3.82 Kautta
Poliisi Johanna palaa kotikaupunkiinsa Hammarvikiin äitinsä hautajaisiin. Samaan aikaan kadonneen tytön ruumis löydetään, ja alkaa olla selvää, että idyllisessä kaupungissa kaikki salaavat jotain.
Uusi leffa 22.1.
7.12020
Kun Cecilian väkivaltainen mies tekee itsemurhan ja jättää hänelle valtavan perinnön, alkaa hän kuitenkin epäillä miehensä kuolemaa tekaistuksi. Pian häntä alkaa seuraamaan näkymätön mies.
Uusi kausi 24.1.
7.12 Kautta
Sarjassa seurataan luksusseuralaisten ja heidän asiakkaidensa välisiä suhteita, jotka eivät sisällä pelkkää seksiä. Suhteita, joista joutuu maksamaan kovan hinnan.
Uusi sarja 24.1.
7.91 Kausi
Synkkä ja realistinen sarja kertoo nuoresta tanssijasta nimeltä Claire, joka pääsee osaksi arvostettua newyorkilaista tanssiryhmää. Hän kohtaa sekä balettimaailman loiston että vaikeudet.
Uusi sarja 24.1.
7.71 Kausi
Harry Dresden on yksityisetsivä, jolla on epätavallisia kykyjä. Sekä poliisin konsulttina että omissa jutuissaan hän taistelee pimeyttä vastaan kuivalla huumorintajullaan.
Uusi sarja 24.1.
8.22 Kautta
Joukko näyttelijöitä ja moniongelmaisia unelmoijia odottaa tähteyttä tarjoillessaan alkupaloja hollywoodilaisessa pitopalvelussa nimeltä Party Down.
Uusi sarja 24.1.
5.51 Kausi
Rosemary's Baby kertoo nuoresta avioparista, joka muuttaa Pariisiin. He pyrkivät ottamaan etäisyyttä menneisyytensä, mutta joutuvat pian sen vainoamaksi ja maksamaan korkean hinnan.
Uusi sarja 25.1.
1 Kausi
Tariq tasapainottelee huumekauppojen, arvosanojen, rakkauselämän ja perheen välillä. Isänsä kohtalolta välttyäkseen hänestä on tultava samanlainen mies – tosin parempi.
Uusi kausi 31.1.
8.34 Kautta
Huijausskandaali vie asianajaja Maia Rindellin maineen ja vie hänen kummitätinsä Diane Lockhartin kaikki säästöt. Yhdessä he joutuvat aloittamaan pohjalta kokonaan uudessa firmassa.
Uusi leffa 5.2.
6.72020
Emma on kaunis, rikas ja fiksu nuori nainen 1800-luvun Englannissa. Lisäksi hänellä on taipumuksia sotkeentua muiden rakkauselämään, vaihtelevin lopputuloksin.
Uusi leffa 17.2.
6.82012
Auto-onnettomuus vie Paigen koomaan. Kun hän herää muistinsa menettäneenä, hänen miehensä on hurmattava hänet uudelleen.
Uusi leffa 20.2.
5.82020
Teinin ja hänen isänsä viikonloppu järvimökillä muuttuu painajaiseksi, kun ryhmä rikollisia tunkeutuu heidän elämäänsä.
Uusi kausi 23.2.
8.46 Kautta
Harry Bosch on kovaluinen murhaetsivä Los Angelesissa. Kuten kaikki nerokkaat poliisit Harry seuraa intuitiotaan ja liikkuu välillä myös lain harmaalla puolella.
Uusi leffa 26.2.
6.52020
Kaksitoista ihmistä heitetään keskelle karmivaa peliä, kun heidät kidnapataan ja päästetään vapaaksi, jotta ryhmä eliitin jäseniä pääsee jahtaamaan heitä huvin ja urheilun vuoksi.
Uusi leffa 27.2.
6.02020
Kun menestynyt valokuvaaja kuolee, hän jättää erkaantuneelle tyttärelleen Mae Mortonille kasan kysymyksiä. Piilotetun valokuvan löydyttyä Mae alkaa selvittää kuolleen äitinsä nuoruutta.