Tulossa pian
Viaplayn valikoima täydentyy jatkuvasti uusilla elokuvilla ja sarjoilla. Täältä näet suosikkimme tulevasta sisällöstä.

Tulevia leffoja ja sarjoja

Uusi leffa
Häiriintyneen oloinen mysteerimies kaappaa aseella uhaten auton ja sen kuljettajan panttivangikseen. Viattoman kuljettajan ilta muuttuu vielä entistäkin synkemmäksi kun matkan tarkoitus selviää eikä kaikki ole todellakaan sitä miltä näyttää.
Uusi leffa 13.12.
Yksinhuoltajaäiti kamppailee huolehtiakseen isästään, jolla on hermoston rappeutumissairaus. Yrittäessään löytää kunnollista hoitokotia hän tapaa sattumalta vanhan ystävänsä, ja he aloittavat suhteen.
Uusi leffa 14.12.
Nuori poika ja hänen työväenluokkainen perheensä sinnittelevät arjen pyörteissä 60-luvun levottomassa Pohjois-Irlannissa.
Uusi leffa 15.12.
13-vuotias Vesper kamppailee selviytyäkseen isänsä kanssa maapallon ekosysteemin romahdettua, ja hänen on käytettävä järkeään, voimiaan ja biohakkerointikykyjään taistellakseen tulevaisuuden puolesta.
Uusi sarja 17.12.
Leonardo on kiehtova katsaus legendaarisen neron mielen sisälle, paljastaa hänen taiteensa taustalla olevan draaman ja tutkii kutkuttavaa murhamysteeriä.
Uusi sarja 31.12.
Ketku lakimies Jeff Winger joutuu takaisin koulunpenkille, kun hänen collegetutkintonsa paljastuu väärennökseksi. Jeffistä tulee vastoin tahtoaan sekalaisen opiskelijajoukon johtaja.
Uusi sarja 2.1.
Maria Stuart, jonka historia muistaa nimellä Maria I, saapuu Ranskan hoviin ja aloittaa selviytymismatkansa vihollisten, pimeiden voimien ja romanttisten juonittelujen keskellä.
Uusi sarja 3.1.
Oikeuslääketieteen patologi David Hunter luopui työstään ja asettui lääkäriksi Manhamin maaseutukylään. Kun nainen löydetään kuolleena, David kamppailee pysyäkseen erossa tutkinnasta.
Uusi sarja 9.1.
Samantha ja Jay päättävät muuttaa perimänsä valtavan ränsistyneen maalaiskartanon aamiaismajoitukseksi - ja huomaavat, että sitä asuttavat kuolleiden asukkaiden henget.
Uusi sarja 16.1.
Yli 20 vuotta kestäneessä salaperäisessä tapauksessa nuori mies, joka tuomittiin elinkautiseen vankeuteen raa'asta murhasta, taistelee edelleen todistaakseen syyttömyytensä.