Tulossa pian
Viaplayn valikoima täydentyy jatkuvasti uusilla elokuvilla ja sarjoilla. Täältä näet suosikkimme tulevasta sisällöstä.

Tulevia leffoja ja sarjoja

Uusi sarja
Katso traileri
3.01 Kausi
Maailman eri kolkkiin sijoittuvassa dokumenttisarjassa Cara Delevingne tarkastelee sukupuolta, vetovoimaa ja seksuaalista identiteettiä avoimesti, pelottomasti ja kiehtovasti.
Uusi sarja
7.31 Kausi
Lumoava Cassie Nightingale kasvattaa teinitytärtään Gracea Middletonin pikkukaupungissa. Kun kaupungin asukkaat joutuvat kamppailemaan, on Cassien ja Gracen tehtävä käyttää taikuutta heidän hyödykseen.
Uusi leffa 5.12.
Katso traileri
Lapsensa auto-onnettomuudessa menettänyt amerikkalaisperhe muuttaa Suomeen. Pian muuton jälkeen kaksospojan Elliotin käytös alkaa saada yhä pimeämpiä piirteitä.
Uusi sarja 7.12.
7.81 Kausi
Hullu tappaja kiusaa eläkkeelle jäänyttä poliisietsivää useilla hirvittävillä kirjeillä ja sähköposteilla, mikä pakottaa entisen poliisin ryhtymään yksityiseen ristiretkeen.
Uusi leffa 7.12.
Aksel Lund Svindalille nopeus on luontaista. Kysymys kuuluukin: antaako yhdessä kategoriassa pärjääminen etulyöntiaseman toisessa kategoriassa? Ja onko nopeus todella mahdollista kesyttää?
Uusi leffa 8.12.
Katso traileri
Kiinalais-amerikkalainen nainen tempaistaan mukaan hulluun seikkailuun jossa hän näyttää olevan ainoa, joka voi pelastaa maailmamme tulevaisuuden.
Uusi sarja 10.12.
Katso traileri
1 Kausi
Alva on tahattomasti lapseton, kun taas hänen sisarensa Ellen on eksynyt kolmen lapsen äidin rooliin. Heidän välisestä mustasukkaisuudesta huolimatta he yrittävät tukea toisiaan elämän koettelemuksissa.
Uusi sarja 12.12.
7.51 Kausi
Platoninen rakkaustarina parikymppisistä lapsuudenystävistä Maggiesta ja Birdystä, jotka muuttavat ensimmäiseen kimppakämpäänsä Lontooseen kahden muun opiskelukaverinsa, Nellin ja Orisan, kanssa.
Uusi sarja 14.12.
8.11 Kausi
Nouseva tähtijuristi kohtaa häikäilemättömän asianajajaveteraanin, joka yrittää voittaa juttunsa keinoja kaihtamatta, vaikka se tarkoittaisi hänen ympärillään olevien ihmisten ystävien ja perheenjäsenten manipuloimista ja vaaraan saattamista.
Uusi leffa 14.12.
Katso traileri
Fredrik ei ole miehistä rohkein, mutta nyt hänellä on edessään valtava tehtävä – hänen on salakuljetettava koko Norjan kultareservi pois maasta ennen kuin natsit pääsevät siihen käsiksi.
Uusi kausi 17.12.
7.33 Kautta
Murhat ravistelevat jälleen uskonnollista yhteisöä Pohjois-Pohjanmaalla. Palaamme ajassa vuoteen 1999 selvittämään nuoren Aaron vanhempien kuolemaa.
Uusi sarja 18.12.
8.71 Kausi
Vic Mackey on oikean ja väärän välillä tasapainoileva etsiväryhmän johtaja, joka taistelee huumejengejä vastaan Los Angelesin ilkeimmillä kaduilla.
Uusi leffa 21.12.
Katso traileri
Vaarallista ja harvinaista veritautia sairastava tohtori Morbius päättää pelastaa toiset samalta kohtalolta ja ryhtyy vaaralliseen uhkapeliin.
Uusi leffa 25.12.
Klara, 37-vuotias sinkkuhoitaja, etsii rakkautta. Mutta yhä useammin hän joutuu kyseenalaistamaan, onko sitä edes olemassa. Tarina kerrotaan yhdeksän eri juhlan kautta.