Hassel

Olof Svedelidin dekkareihin perustuvan Viaplayn uuden alkuperäissarjan pääosassa nähdään Ola Rapace.

Hassel on realistinen, vivahteikas ja siloittelematon 10 jakson trillerisarja, joka perustuu suosittuun poliisihahmoon Roland Hasseliin, Olov Svendelinin 29-osaisen kirjasarjan päähenkilöön. Sarjassa seuraamme Roland Hasselia ja hänen kollegoidensa kamppailua yhä törkeämpiä rikoksia vastaan Tukholmassa.

Kun Hasselin pomo ja mentori murhataan raa’asti keskellä katua, ajautuu hän yhtäkkiä vallan, rahan ja korruption armottomaan maailmaan – harmaalle alueelle, missä mikään ei ole sitä, miltä näyttää. Mitä lähemmäs totuutta Hassel pääsee, sitä haavoittuvampi on hänen perheensä. Vaikka Hassel löytää tilanteesta ulospääsyn, hän joutuu matkallaan ylittämään useita moraalisia rajoja.

Viaplayn alkuperäissarja nähdään ensi-illassa vuoden 2017 aikana kaikissa Pohjoismaissa. Sarja on nähtävissä myös offline - ilman nettiyhteyttä.

Katso ensimmäinen traileri Hasselista!

Sarjan alussa Roland Hasselin isähahmo ja mentori Yngve Ruda murhataan raa’asti keskellä katua. Surun murtama Hassel päättää selvittää murhan ja kokoaa ryhmä ”Tritonin” lähimmistä poliisikollegoistaan löytääkseen Rudan murhaajan ja kostaakseen sen.

Kokeile Viaplayta kuukausi maksutta!

Katso niin paljon sarjoja ja elokuvia kuin haluat. Ei sitoutumisaikaa.

Kokeile ilmaiseksi kuukauden ajan