Hassel

Olof Svedelidin dekkareihin perustuvan Viaplayn uuden alkuperäissarjan pääosassa nähdään Ola Rapace.

Hassel on realistinen, vivahteikas ja siloittelematon 10 jakson trillerisarja, joka perustuu suosittuun poliisihahmoon Roland Hasseliin, Olov Svendelinin 29-osaisen kirjasarjan päähenkilöön. Sarjassa seuraamme Roland Hasselia ja hänen kollegoidensa kamppailua yhä törkeämpiä rikoksia vastaan Tukholmassa.

Tarinan alussa Roland Hasselin pomo ja mentori Yngve Ruda murhataan raa’asti keskellä katua. Surun murtama Hassel päättää selvittää murhan ja kokoaa ryhmä ”Tritonin” lähimmistä poliisikollegoistaan löytääkseen Rudan murhaajan ja kostaakseen sen. Hasselin pakkomielle murhan selvittämiseksi vaikuttaa myös hänen perheeseensä, Daniela-vaimoon ja neljätoistavuotiaaseen Vida-tytärpuoleen.

Mitä lähemmäs totuutta Hassel pääsee, sitä haavoittuvampi on hänen perheensä. Jäljet Rudan murhasta johtavat tutkimukset pois kadulta vallan käytäville Tukholmaan ja Brysseliin. Roland Hasselille taistelu rikollisuutta vastaan ei tunne mitään rajoja.

Viaplayn uuden alkuperäissarjan ensi-ilta on 8. syyskuuta kaikissa Pohjoismaissa. Sarja on nähtävissä myös offline - ilman nettiyhteyttä.

Katso traileri

Katso traileri

  • Roland Hassel

    Johtaa poliisin erikoisyksikköä Tritonia, joka on erikoistunut jengirikollisuuden torjuntaan. Yksikön jäsenten oikeustaju käy harvoin yksiin lain kirjaimen kanssa. Hasselilla on myrskyinen suhde Danielaan, jonka tyttärellä on hänen sydämessään erityinen paikkansa.

  • Vida Bergman

    On Danielan 14-vuotias tytär ja Hasselin tytärpuoli. Fiksu mutta riitaisa ja hieman sekaisin oleva teini-ikäinen. Tytön pohtiessaan kuka hän oikein on, ottaa hänen biologinen isänsä Leon häneen salaa yhteyttä.

  • Daniela Bergman

    Daniela on Hasselin tyttöystävä, joka ei osaa elää ilman miestä mutta ei myöskään hänen kanssaan. Otti hoitaakseen ex-poikaystävänsä Leon Forsbergin autokorjaamon, kun mies joutui linnaan. Kovapintainen ketjupolttaja, joka lopetti koulun kahdeksannella luokalla, tykkää tanssia ja on tottunut saamaan haluamansa.

Triton

Hasselin johtama epäsovinnainen yksikkö, joka on erikoistunut jengirikollisuuteen. Ryhmän työmaata ovat Tukholman eteläiset lähiöt, joissa lain kirjain ja poliisin ohjesääntö on korvattu katuälykkäillä toimintatavoilla ja epäortodoksisilla tekniikoilla. Tritonissa tärkeintä on yhtenäisyys, ja Hassel odottaa ryhmän kaikilta jäseniltä lahjomatonta lojaliteettia.

Tritonia johtaa Roland Hassel, jonka lisäksi siihen kuuluvat:

Thomas Meyer – Hasselin tapaan kompromisseja kaihtava, katuälykäs poliisi, joka liikkuu luontevasti Tukholman alamaailmassa. On kuin veli Hasselille.

Eira Lindhe – tiimin uusi tulokas, joka joutuu uuden synkän mentorinsa Hasselin alaisuudessa arvioimaan uudelleen kaikkea poliisikoulussa oppimaansa.

Simon Palm – ryhmän jokapaikanhöylä, joka aina peittää muiden jäljet.

Johannes Frank – langennut sotasankari, joka löysi tiensä takaisin kunnialliseen elämään oltuaan aikansa päihteiden ongelmakäyttäjä. Avustaa ryhmää kaikella teknisellä tietämyksellään.

Rooleissa: Roland Hassel (Ola Rapace), Daniela Bergman (Aliette Opheim), Leon Forsberg (Jens Hultén), Thomas Meyer (Shanti Roney), Vida Bergman (Wilma Lidén), Yngve Ruda (Tomas Laustiola), Marianne Ruda (Stina Ekblad), Fatima Nidal (Ana Gil), Johannes Frank (David Nzinga), Eira Lindhe (Nanna Blondell), Simon Palm (Thomas Holmin), Jovan ”Bosco” Boscovic (Nebojsa Dimitrijevic), Hans Rehnström (Gustav Levin). 

Kokeile Viaplayta kuukausi maksutta!

Katso niin paljon sarjoja ja elokuvia kuin haluat. Ei sitoutumisaikaa.

Kokeile ilmaiseksi kuukauden ajan