Miksi me tarjoamme vuokra- ja ostoelokuvia?

Elokuvaoikeudet määräävät sen, milloin elokuvat saapuvat Viaplayn kaltaisiin tilauspalveluihin. Emme kuitenkaan halua antaa sen rajoittaa katselua. Sen vuoksi me tarjoamme myös vuokra- ja ostoelokuvia. Siten pääset nopeasti nauttimaan uusimmista menestysleffoista, joista kaikki puhuvat.

Näin se toimii

Teatterilevityksen jälkeen elokuvat tulevat ensin ostettaviksi ja sen jälkeen vuokrattaviksi. Sen jälkeen suurin osa päätyy tavallisesti Viaplayn kaltaisiin suoratoistopalveluihin.

Haluamme kuitenkin tarjota kaikkea, joten palvelussamme monia elokuvia, jotka eivät vielä ole päätyneet Viaplayn tilauspalveluun. Tarjolla on myös uskomattoman paljon klassikoita, joita ei oikeussyistä enää voida pitää osana tilauspalvelua. Mielestämme ihmisten vain pitää voida katsoa enemmän elokuvia!

Vuokra- ja ostoelokuvien välinen ero

  • Voit suoratoistaa tai ladata vuokraelokuvan niin monta kertaa kuin haluat 48 tunnin ajan.
  • Ostoelokuvan omistat digitaalisesti Viaplayssä. Voit ladata sen puhelimelle tai tabletille tai suoratoistaa niin monta kertaa kuin haluat.

Kaikki voivat vuokrata ja ostaa – myös he, jotka eivät ole tilanneet mitään Viaplay-pakettia.

Onko sinulla lisää kysyttävää palvelun toiminnasta? Ota yhteyttä asiakaspalveluun tai suoraan Facebookissa täällä.

*Viaplay pidättää itsellään oikeuden päättää vanhentuneiden formaattien ja tekniikoiden tukemisen. Voit ladata tai suoratoistaa elokuvan milloin haluat, mutta ainoastaan laitteella, joka on yhteensopiva Viaplayn voimassa olevien prosessien ja protokollien kanssa ja jota prosessit ja protokollat tukevat. Tällä hetkellä lataamista tuetaan iOS- ja Android-laitteille.
**Elokuvien ostaminen tai vuokraaminen ei edellytä Viaplay-pakettia, mutta ostajan/vuokraajan on rekisteröitävä tili ja kortti.