Viaplay ja Elisa Viihde Aitio

Viaplayn uutuuselokuvat, suosikkisarjat ja lastenohjelmat ja Elisa Viihde Aition kotimaiset laatusarjat yhdistyvät syksyllä 2020. 30.6. alkaen saat Viaplayn Leffat & sarjat ja Aition yhteishintaan 12,99 €/kk. Urheilun sisältävä Viaplay Total ja Aitio ovat tilattavissa jatkossa yhteishintaan 34,99 €/kk. Yhteistilaukset sisältävät pääsyn molempien palveluiden sisältöihin.

Hollywood-uutuudet ja eniten kotimaisia elokuvia

Viaplayssa näet uusimmat elokuvat, koukuttavimmat sarjat ja laadukkaat Viaplay Original -tuotannot. Elisa Viihde Aitiosta puolestaan löytyy Elisa Viihteen suositut alkuperäissarjat ja eniten kotimaisia elokuvia. Nyt saat molemmat palvelut kätevästi yhdellä tilauksella.

 

Oletko jo Viaplay-tilaaja?

Jatkossa Elisa Viihde Aitio kuuluu automaattisesti Viaplay Leffat ja sarjat- sekä Viaplay Total -pakettien tilauksiin. Viaplay Leffat ja sarjat -paketin kuukausittainen hinta päivittyy paketin tilaajille ja uusi hinta on 12,99 €/kk. Paketin nykyiset tilaajat maksavat päivitettyä hintaa 1. elokuuta lähtien, elokuun ensimmäisessä kuukausimaksussa. Viaplay Total -paketin hinta pysyy muuttumattomana, 34,99 €/kk. Elisa Viihde Aitio -palvelu ei ole saatavilla Viaplay Sport -asiakkaille.

Lue lisää

Nyt yhdellä tilauksella

 • The Blacklist

  Koukuttava rikosdraama etsintäkuulutetusta rikollisesta, joka ryhtyy FBI:n ilmiantajaksi – mutta vain omilla ehdoillaan. Katso Viaplaysta.

 • Koneisto

  Pohjoismaista jännitystä parhaimmillaan. Viaplay Original -sarjassa mukana myös Antti Reini ja Sampo Sarkola.

 • Lemmikkien salainen elämä 2

  Koko perheen suosikkielokuvan jatko-osassa Max seikkailee maaseudulla – nyt Viaplayssa.

 • Ivalo

  Ylistetty rikossarja, jossa Lapista löydetään virus. Katso Elisa Viihde Aitiosta.

 • Downshiftaajat

  Miljoonayleisön kerännyt suosikkisarja. Kolmas kausi nyt Elisa Viihde Aitiossa.

 • Risto Räppääjä ja pullistelija

  Lasten suosikkielokuva – katso uusin Risto Räppääjä Elisa Viihde Aitiosta.