SOVELTUVAT ALKAEN 1.12.2020

Tietosuoja

Yhteisrekisterinpitäjien seloste henkilötietojen käsittelystä

Elisa Oyj (y-tunnus: 0116510-6, ”Elisa”) ja Nordic Entertainment Group Sweden AB (y-tunnus: 556304-7041, ”NENT Group”) ja niiden konserniyhtiöt (jäljempänä yhdessä ”me”, ”meihin”, ”meidän”) tarjoavat yhteistyössä Elisa Viihde Viaplayta kuluttajille järjestelyssä, jossa NENT Group tuottaa tilausvideopalvelua ja Elisa hoitaa Elisa Viihde Viaplayhin liittyvää asiakassuhdettasi. Tämän vuoksi olemme henkilötietojesi yhteisrekisterinpitäjiä alla tarkemmin kuvatulla tavalla. Tämä tarkoittaa, että määritämme yhdessä henkilötietojesi käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

Tässä yhteisrekisterinpitäjien selosteessa (”Seloste”) kuvaamme yhteisrekisterinpitäjäjärjestelymme keskeiset osat, kuten rooliemme jaon suhteessa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi, ja sen, kehen sinun tulee ottaa yhteyttä halutessasi käyttää oikeuksiasi.

Huomaathan, että tämä Seloste on ylätason kuvaus Elisan ja NENT Groupin välisestä yhteisrekisterinpitäjäjärjestelystä, eikä sitä tule pitää erillisenä tietosuojaselosteena. Löydät tarkempaa tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi (myös siitä, kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi ja kenen kanssa jaamme niitä, oikeuksistasi ym.), Elisan ja NENT Groupin tietosuojaselosteista osoitteista:

Elisa – https://elisa.fi/tietosuoja/

NENT Group – https://viaplay.fi/privacy

Mikäli sinulla on tämän Selosteen sisältöön liittyviä kysymyksiä, tavoitat meidät alla olevien yhteystietojen avulla.

Jotta voimme toteuttaa omia roolejamme ja tarjota sinulle Elisa Viihde Viaplayn odotustesi mukaisesti, sekä Elisa että NENT Group pääsevät käsiksi henkilötietoihisi ja voivat käsitellä niitä tässä Selosteessa kuvattuihin tarkoituksiin seuraavasti:

  1. NENT Group on vastuussa Elisa Viihde Viaplayn teknisestä toiminnasta sekä kaikesta teknisestä ja tuotekehityksestä, mukaan lukien rajoituksetta hosting- ja suoratoisto- sekä muut niihin liittyvät palvelut, joita tarvitaan Elisa Viihde Viaplayn tarjoamiseksi asiakkaille, ja se käsittelee henkilötietoja näihin tarkoituksiin.
  2. Elisa hoitaa Elisa Viihde Viaplayn asiakashallinnan, asiakaspalvelun, markkinoinnin, myynnin ja laskutuksen, ja se käsittelee henkilötietoja näihin tarkoituksiin.

Esimerkkejä keskinäisestä järjestelystämme henkilötietojen käsittelyssä:

Tarkoitukset: Henkilötietoja pääasiallisesti käsittelevä yhtiö:
Asiakkaan tunnistaminen (esimerkiksi Elisa Viihde Viaplayhin kirjauduttaessa) NENT Group
Sisällön räätälöinti NENT Group
Palvelun teknisen toimivuuden varmistaminen NENT Group
Palveluun liittyvien veloitusten hoitaminen (laskujen ja maksujen hallinta) Elisa
Teknisten virheiden korjaaminen NENT Group
Reklamaatioiden ja valitusten käsittely Elisa
Yhteydenpito asiakkaisiin (esimerkiksi palveluun tehtävistä muutoksista tai uusista ominaisuuksista tai uudesta sisällöstä tiedotettaessa) Elisa ja NENT Group

Käsittelemämme henkilötiedot:

Edellä mainittujen tarkoitusten vuoksi käsittelemme (soveltuvin osin) seuraavia henkilötietoja (lisätietoja löydät edellä mainituista tietosuojaselosteistamme):

Sinulta saamamme henkilötiedot:

  • nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja osoite
  • maksutapatiedot
  • sukupuoli (yleensä ei-pakollinen tieto)
  • syntymäaika
  • kansalaisuus
  • tiedot yhteydenpidosta silloin, kun otat meihin yhteyttä (puheluiden nauhoitus, sähköpostit, chat-keskustelut jne.)
  • käyttäjätiedot, joita haluat antaa tutkimustarkoituksiin (esimerkiksi arvostelut)
  • sosiaalisen median tilit (huomaathan, että tätä politiikkaa ei sovelleta some-tiliesi käyttöön)
  • käyttäjätunnukset, ja

Palvelujemme käytön yhteydessä luodut henkilötiedot:

  • käyttöösi liittyvät tiedot, kuten katselukäyttäytyminen, tähtimerkinnät, navigointi
  • evästeiden avulla kerätty tieto vierailuistasi palveluissamme (lisätietoja evästeistä löydät edellä mainituista tietosuojaselosteistamme)

Yhteystiedot ja järjestelyn yhteyspiste:

Elisalla ja NENT Groupilla on yhteinen menettelytapa rekisteröityjen oikeuksien hallinnalle. Elisa toimii järjestelyn yhteyspisteenä henkilötietojen käsittelyn ja tietosuojaan liittyvien oikeuksiesi käyttämisen osalta Elisa Viihde Viaplayn suhteen.

Ota meihin yhteyttä: Asiakaspalvelu, puh. 010 190 240, Muut yhteystietomme corporate.elisa.fi/tietoa-elisasta/yhteystiedot .

Voit myös tehdä valituksen tietosuojavaltuutetun toimistoon (https://tietosuoja.fi/etusivu )

 

***