Uusi tuotantokausi

Viaplay Exclusive - ensi-ilta 6. tammikuu 2017

Mozart in the Jungle

Kaksinkertainen Golden Globe -voittaja ja kriitikoiden rakastama draamasarja palaa kolmannen tuotantokauden jaksoilla. Sarja perustuu Blair Tindallin bestseller -muistelmiin ”Mozart in the Jungle: Sex, Drugs and Classical Music”, joka valottaa New Yorkin sinfoniaorkesterin kulissien takaista elämää. Sarja kuvaa mukaansatempaavasti politikointia ja valtapeliä jota esiintyy myös huippumuusikoiden parissa.

Kolmas tuotantokausi seuraa nuoren oboistin Haileyn matkaa maailmankuulun orkesterin riveihin suurien egojen ja eksentrikoiden ristitulessa. Gael García Bernalin esittämä Rodrigo De Souza on äärimmäisen energinen ja omalaatuinen orkesterinjohtaja, joka ohjaa laumaansa tiukalla otteella ja suurella sydämellä. Bernal palkittiin Golden Globella parhaasta miespääosasta komediasarjassa.

Sinfonian muusikoiden muodostama värikäs perheyhteisö kamppailee muutosten edessä uuden hallinnon kanssa. Varsinkin nyt kun Rodrigo on päättänyt viedä koko orkesterin Eurooppaan. Vierailevana tähtenä nähdään mm. Monica Bellucci (007 Spectre).

Kokeile Viaplayta kuukausi maksutta!

Katso niin paljon sarjoja ja elokuvia kuin haluat. Ei sitoutumisaikaa.

Kokeile ilmaiseksi kuukauden ajan